Kinderen

JUNIOR PAINTBALL

Geweer geladen, masker en bodyprotecor aan? Check! Het rode team is er meer dan klaar voor! De centrale vlag hangt te wapperen in de wind. De begeleider roept GO!! Met drie sprint je richting vlag, de andere drie blijven achter om het kamp te beschermen. De vlag is in zicht maar de eerste verfkogels zoeven langs je oren. Ai, de blauwen zijn met vier. Je mikt, schiet en raakt de eerste los op zijn been, drie tegen drie. Je gaat moedig voor de vlag maar plots “splat”. Headshot los op je masker! Naast de gele vlek kan je nog net zien dat jouw team de vlag verovert. Goed gedaan makkers, het volgende spel ben ik er terug bij!

Praktische info:

2u
vanaf 25€ p/p
min. aantal deelnemers
min. leeftijd

VERJAARDAGSFEESTJES

Junior paintball is een spectaculair verjaardagsfeestje. De kinderen gaan er vol tegenaan buiten, in de natuur! Je kan via Red-Fox eten en/of drinken bestellen (zie hieronder) of zelf drank en snacks voorzien. Vier je verjaardag bij Red-Fox en we garanderen zweet, straffe verhalen en een goede nachtrust. Uitnodigingen kan je hieronder downloaden.

Drankje + 2 hotdogs
5€ p/p

SCHOLEN EN JEUGDDIENSTEN

Een “Chrysostomos” (100 dagen) om nooit te vergeten, een avontuurlijke sportdag, een mega paintballtoernooi met alle klassen of een kick-ass eindejaarsactiviteit? Bij Red-Fox is iedere school welkom! Wij werken met veel goesting een arrangement uit op maat van het budget! Moedige leerkrachten die mee de strijd aangaan spelen gratis!

Jeugddiensten zijn vaak op zoek naar spannende tiener- of grabbelpasactiviteiten. Niets geeft ons meer voldoening dan de kinderen/tieners zien losgaan op onze terreinen. Monitors/begeleiders doen gratis mee.

Klik hier om met ons contact op te nemen.